Det händer i Borlänge Centrum

Aktuella aktiviteter

binärer handel erfahrungen 10 mar
(fredag)

till

opcje binarne ing 04 apr
(tisdag)

indikator binära optioner Modellutställning på Borlänge bibliotek
Per Hedbergs modeller av gamla mackar och kiosker m m visas på biblioteket.

migliori piattaforme di opzioni binarie Biljettinformation:
Fri entré.
iq options отзывы 27 mar
(måndag)


kl: 19:30
binär optionen traden Jazz i Borlänge
Borlänge Jazzklubb bjuder in till Jazz i Borlänge, ikväll med Jazzklubbskvintetten: Birger Björklund – vib, Staffan Sjöberg – p/voc, Per Haglind – trb, Leif Södergren - b, Kjell Hägglund - batteri.

Swingtime! Låter lite bättre än Svängdags men det är vad det handlar om. Lokala legendarer med stark förankring i den klassiska jazzen kommer att glädja oss med sina musikaliska upptåg. Vi kan räkna med svängig jazzmusik utan några onödiga utsvävningar. Bra introduktion för publik som är nyfiken på vad jazz kan vara.

Plats: Restaurang Liljan i centrala Borlänge. Handikappanpassat.

http://www.studio-asnieres.com/?serimepoke=mejores-se%C3%B1ales-de-opciones-binarias mejores señales de opciones binarias Biljettinformation:
Medlemspris: 100 kr. Ej medlem: 150 kr. Rabatt för medlemmar i andra jazzklubbar. Fri entré för ungdomar och studenter -25 år.
tassazione plusvalenze opzioni binarie 28 mar
(tisdag)


http://uplaf.org/2016/09/16/limited-copies-of-the-oblation-sculpted-by-glenn-cagandahan/embed/ renova köpa jord Vardagstjafs och storgräl
Vardagstjafs och storgräl med Malin Haavind, som har skrivit boken "Dra åt helvete - en bok om gräl".

Borlänge Stadsbibliotek

broker für optionen 30 mar
(torsdag)


kl: 16:00-20:00
elenco aggiornato option brokers Shoppingkväll
Vi möter våren med SHOPPINGKVÄLL, modevisning och happenings i Borlänge centrum. Välkommen ner på sta'n!

broker finanziario 31 mar
(fredag)

till

01 apr
(lördag)

investire e guadagnare online Vin & Matmässan på Galaxen
Den 31 mars och 1 april 2017 går Vin & Matmässan av stapeln på Galaxen i Borlänge.
Ni kommer att få möjligheten att upptäcka nya viner och andra drycker samt få tips från sakkunniga vinproducenter och importörer.
Småskaliga och lokala mattillverkare och importörer kommer att erbjuda dig att smaka på t ex choklad, ost, marmelad, bröd, korv och mycket mera.


الفوركس الخيارات الثنائية لا إيداع مكافأة Biljettinformation:
Entré förköp: 195 kr + serviceavgift.
Köp biljetterna på www.tickster.com
Titta gärna in på www.galaxen.com
opzioni binarie op opt 10 apr
(måndag)


kl: 19:30
opcje binarne sygnały Jazz i Borlänge
Borlänge Jazzklubb bjuder in till Jazz i Borlänge, ikväll med Tuna Brass och Pierre Swärd som gästartister.

Ja, då smäller det igen. Lokalproducerad, svängig musik med kunnigt folk bakom munstycken, klaviaturer och andra användbara instrumentala gränssnitt. Man kan få en känsla av att en rätt stor del av vårt musikliv på olika sätt kopplas ihop i den här konstellationen - och det är helt rätt. De här musikanterna lirar i alla möjliga och omöjliga sammanhang och några geografiska hänsyn tas inte. Denna kväll kommer att erbjuda schyssta grooves till ett billigt pris.

Plats: Restaurang Liljan. Handikappanpassat.

iq broker italia Biljettinformation:
Medlemspris: 100 kr. Ej medlem: 150 kr. Rabatt för medlemmar i andra jazzklubbar. Fri entré för ungdomar och studenter -25 år.
21 apr
(fredag)


Marika Carlsson och Robin Paulsson på Galaxen
Fredag 21 april gästas Galaxen i Borlänge av två av Sveriges bästa Stå-Upp-Komiker, Marika Carlsson och Robin Paulsson!

Titta gärna in på www.galaxen.com


Biljettinformation:
Endast biljett: 295:-
Biljett med 2-rätters middag: 640:-
Köp biljetterna på www.tickster.com
24 apr
(måndag)


kl: 19:30
Jazz i Borlänge
Borlänge Jazzklubb bjuder in till Jazz i Borlänge, ikväll med Pers Lilla Stygga & Musikskolans Jazzensemble som gästartister.

Eftersom det alltid är roligt att lyssna på kommande stjärnor så bör ni komma ner på klubben denna kväll. Vi har ju numera den stora glädjen att kunna presentera musikskolans officiella jazzgrupp och ni som hörde dem i höstas vet att det finns mycket att lyssna på. Per Haglind har tränat det Lilla Stygga hårt under vintern så vi är nyfikna på vad som kommer nu. Se till att ungdomarna får full klubb och entusiastiska applåder - det är de väl värda.

Restaurang Liljan. Handikappanpassat.

Biljettinformation:
Medlemspris: 100 kr. Ej medlem: 150 kr. Rabatt för medlemmar i andra jazzklubbar. Fri entré för ungdomar och studenter -25 år.
29 apr
(lördag)


kl: 10:00
Familjedag
En hejdundrande dag i centrum för alla med barnasinnet i behåll bjuder vi på idag! Borlänge centrums egen Hästcruising och andra djuraktiviteter, ansiktsmålning, fiskdamm, kom och titta på Toyotas familjebilar, fynda på vårmarknad och sportloppis mitt i sta'n. Vi vill skapa en dag där alla kan vara med utan att det ska kosta en massa pengar!

Vi bjuder in lokala hantverkare och skolklasser m fl att medverka i vårmarknaden, privatpersoner och ridklubbar att delta i hästcruisingen samt alla som vill sälja urvuxna sportartiklar eller köpa i rätt storlek till humana priser att höra av er till Borlänge Centrumförening: info@borlangecentrum.se, 070-688 86 46, 070-688 86 34. Först till kvarn!

29 jun
(torsdag)

till

01 jul
(lördag)

Ljuva Tider
Tre härliga dagar i Borlänge med nostalgiska förtecken. Massor med underhållning på CTHs hattmuseum och på sta'n, guidade turer med Nostalgibussen, hjälpmedelscruising, traktor- och mopedcruising och förstås Yankee Car Clubs cruising mitt i stadskärnan.

Biljettinformation:
Biljetter till Nostalgibussen hämtas på CTHs hattmuseum.
24 aug
(torsdag)

till

27 aug
(söndag)

Kul på sta'n
Massor med aktiviteter för Borlängebor och besökare i alla åldrar i fyra dagar, bl a Klassjoggen för tusentals skolelever och Barnens Dag i vår vackra stadspark Liljeqvistska parken och tivoli på Ovanbroparkeringen.

Föreningar ges möjlighet att presentera sin verksamhet och vi bjuder in lokala odlare, hantverkare, skolklasser m fl till Skördefest/Sensommarmarknad på sta'n! Vi ordnar även utställarplatser.

Information: info@borlangecentrum.se, 070-688 86 46, 070-688 86 34.03 dec
(söndag)


kl: 14:00-18:00
Julskyltning
Julskyltning och fina erbjudanden i butikerna, jultomten kommer på besök, massor med underhållning för både liten och stor, hästcruising - rösta fram årets bästa ekipage, ponnyridning m m. I år vill vi även återskapa en härlig julmarknad för lokala hantverkare, skolklasser m fl.

Vill du delta i hästcruisingen eller i julmarknaden? Mejla eller ring till Borlänge Centrumförening: info@borlangecentrum.se, tel 070-688 86 46, 070-688 86 34.

Här kan du se passerade aktiviteter

Fler evenemangstips i Borlänge:

Sök

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Vädret i Borlänge